Petra Zsófi Csipesz és az új családtag Brokkoli

2013. november 10., vasárnap

Képregény bemutató

Itt vannak a főbb szereplők meg egy kis leírás. Megszállt az ihlet.  Képek körülbelül jövőhét hétvégére várhatóak.
Remélem tetszeni fog mindenkinek! :)

Cím: Macska hősök
Sziasztok!
Be szeretném mutatni a képregényünk főhősét.Egy cicáról szól. Egy kandurról. A neve Milo(Májló). Egy szép fehér-fekete cica. Öt éves, koráig egy kedves családnál lakott. Egy nap amikor a család nem volt otthon, csak a nagymama aki nem szerette a cicákat elvitte az autóval jó messzire, és Milo azóta sem talált haza. Egy évig bolyongott aztán feladta a reményt, és új gaztit akart keresni magának. Hét éves és az emberek elüldözik, belerugnak... senki nem segít neki.
Milo már nem bízik már az emberekben, ételt is ali-alig talál a kukákban. Egy kalandor macska, imádja az izgalmakat. A fél szeme hiányzik (ami kalóz szerűvé teszi mert le van takarva) egy verekedésben vesztette el. Egy nap azonban megváltoztatja az életét.A kalandok közben Milo-ról is kiderülnek titkok.


Garflina (Gárflina): Ő egy kecses lánycica. Gyönyörű hosszú szűrke bundája van. Ő a „másik” világban él. Azon a bizonyos napon találkozik Miloval. Sok titka van Milo előtt. Garflina a „turista vezetője” Milonak.Kiismeri magát a dzsungelben, a sivatagban, a jégfödte tájakon és minden helyszínen ahol megfordulnak. Szereti a rossz fiúkat, ezért mint egy pióca követi mindenhová Milot. Sok „gonosszal” találkoznak útjuk során. De hová is tartanak? Azt még ők maguk sem tudják. Az életüket az izgalom, a veszély tölti ki.


Chester(Csesztör): Ő a gonoszok gonosza. Tetőtől talpig feketében van. Elbűvöli Garflina kecsessége, hosszú bundája, szép smaragd zöld szeme. Egyszóval szerelmes. Garflina azonban nem szereti viszont mivel mindent megkap amit akar és nagyon zsarnok. Ő a király a birodalomban, a „más világban”. Mivel Garflina elszökött őt üldözteti, ezért mindig úton vannak. Ám chester „katonáji” mindig az útjukban vannak. Úgy gondolja ha már Milo nincs a képben akkor a ővé lehet Garflina ezért mániákusan gyilkossági kisérleteket végeztet az alattvalóival.

Mimóza: Mimóza a világ legcukibb titkos ügynöke. Elárulja a barátait, Milot és Garflinat Chester érdekeiért. Garflina teljesen megbízik benne.Mimózának hatalmas bűntudata van, hogy elárulja barátait csak az ő boldogságáért.

Cora (Kora): Garflina édessannyja, akinek bámulatraméltó fehár bundája és kék szeme van. Garflina imádja őt és ezt viszonyozza is. Chester rájön mi Garflina gyengepontja és ehhez felhasználja Cora-t is.

A lázadók: Van egy csoport aminek a neve a lázadók. Először ide akarnak eljutni Miloék. Azt remélik, hogy segítenek Chestert bezárni egy börtönbe. Ám nagy meglepetésben lesz részük...


A „másik világ”: Milo hívja így mert neki ez egy másik világ. Ez a fő helyszín, ahol van mágia, de csak macskák élnek rajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése